Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την Χαλκιδική, με καρφιά κατά ΝΔ

  • -

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την Χαλκιδική, με καρφιά κατά ΝΔ

Category:Ελλάδα Tags : 

Με μια ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του για την φονική κακοκαιρία στην Χαλκιδική, αλλά ρίχνει και καρφί για τις επιθέσεις που είχε δεχθεί η Ρένα Δούρου για την τραγωδία στο Μάτι.

Σημειώνοντας ότι στην συζήτηση για το Μάτι επικράτησαν πολιτικές σκοπιμότητες, αγνοήθηκε η κλιματική αλλαγή, ενώ «η Χαλκιδική ως γνωστόν, δεν βρίσκεται στην Αττική και ευτυχώς αυτήν την φορά δεν θα ρίξουν στον Περιφερειάρχη το ανάθεμα ευθυνών για τις χαμένες ζωές».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής κακοκαιρίας στη Χαλκιδική και τη συμπαράστασή του στους δεκάδες τραυματίες. 

Στεκόμαστε έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τίθενται στη διάθεση της Πολιτικής Προστασίας, ώστε να συνδράμουν το δύσκολο έργο της.  

Το χτεσινό ακραίο καιρικό φαινόμενο ανέδειξε τις δραματικές επιπτώσεις τις κλιματικής κρίσης και την επείγουσα αναγκαιότητα να προχωρήσουν οι σχετικές εθνικές και ευρωπαϊκές δράσεις για την αντιμετώπισή της. 

Ελπίζουμε, αυτή τη φορά, η συζήτηση να γίνει με σοβαρότητα και νηφαλιότητα, χωρίς τις πολιτικές σκοπιμότητες που ζήσαμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν. 

Άλλωστε, η Χαλκιδική, ως γνωστόν, δεν βρίσκεται στην Αττική, οπότε, ευτυχώς,  αυτή τη φορά δεν θα ρίξουν στον περιφερειάρχη το ανάθεμα των ευθυνών για τις χαμένες ζωές.
Πηγή: iefimerida.grΙούλιος 2019
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιούν    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031