Η Έλενα Τσαβαλιά αποχώρησε από το Open – Το πρώτο μήνυμά της

Date:01 Απρ, 2019

Η Έλενα Τσαβαλιά αποχώρησε από το Open – Το πρώτο μήνυμά της

Τρεις μέρες μόλις μετά την πρεμιέρα της εκπομπής της, πέρασε την πόρτα της εξόδου

Την περασμένη Τρίτη, η Έλενα Τσαβαλιά έκανε πρεμιέρα στο Open με την εκπομπή «Μεσημεριάτικα». Τρεις ημέρες, όμως, μετά, η ηθοποιός γνωστοποίησε την αποχώρησή της από το κανάλι, με την ίδια να φαίνεται ότι έφυγε κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, την Παρασκευή.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται… ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα Μεσημεριάτικα, επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου».

View this post on Instagram

Επειδή έχουν αρχίσει και γράφονται…ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, η αλήθεια είναι ότι αποχώρησα από τα “Μεσημεριάτικα” επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν όπως θα τα ήθελα και όπως θα τα θέλατε κι εσείς (κρίνοντας από τα μηνύματά σας ). Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σ’ όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου! Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” όμως είναι για τους δικούς μου ανθρώπους @nakopoulouvaso @bouloubasisv @annaziazia που τους εκτιμώ απεριόριστα και τους αγαπώ πολυυυυύ!!!!!!! Το τελευταίο μου “ευχαριστώ” το κρατώ για όλους εσάς που τόσο “ ζεστά” με αγκαλιάσατε από την πρώτη εκπομπή! ❤️

A post shared by Elena Tsavalia (@elenatsavalia) on


Πηγή reader.gr