Το Novaflix, η νέα υπηρεσία της Nova, έρχεται αποκλειστικά μέσω streaming

Date:16 Απρ, 2019

Το Novaflix, η νέα υπηρεσία της Nova, έρχεται αποκλειστικά μέσω streaming

Nέα OTT (Over The Top) υπηρεσία ετοιμάζεται να διαθέσει σύντομα στην αγορά η Nova, με βασικό χαρακτηριστικό την μετάδοση περιεχομένου αποκλειστικά μέσω Internet σε streaming.

Με την νέα υπηρεσία, θα δίνεται η ευκαιρία σε οποιονδήποτε το επιθυμεί να απολαμβάνει άμεσα, ευέλικτα και αποκλειστικά μέσω Internet, κινηματογραφικό θέαμα με εκατοντάδες οσκαρικές ταινίες και blockbusters, κορυφαίες σειρές από τα μεγαλύτερα studio του Χόλιγουντ, καθώς και κινηματογραφικά κανάλια σε streaming.

Η νέα υπηρεσία θα δώσει ακόμα περισσότερες επιλογές ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα στους νεότερους ηλικιακά καταναλωτές που είναι πλέον εξοικειωμένοι με τα mobile devices και το Internet streaming και θα παρέχει προσωποποιημένο περιεχόμενο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη.

Στη νέα υπηρεσία η πρόσβαση στο περιεχόμενο θα γίνεται αποκλειστικά μέσω Internet streaming στην οθόνη ενός Υπολογιστή, Tablet και Κινητού.

Το λανσάρισμα προβλέπεται εντός των επομένων βδομάδων και θα προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή και με επιπλέον έκπτωση για τους υφιστάμενους συνδρομητές των δορυφορικών υπηρεσιών Nova.

Πηγή iefimerida.gr